Rendeld meg és vedd át

Nincsenek termékek a kosárban.

Spanyol paella

Imádjátok a spanyol kultúrát? Esetleg együtt jártok spanyol nyelvtanfolyamra? Vagy a latin ritmusok szerelmesei vagytok?   
Akkor gyertek hozzánk egy hamisítatlan spanyol estre, ahol minden adott ahhoz, hogy remekül érezzétek magatok. Náunk gyönyörű környezetben, jó társaságban, és lenyűgöző spanyol paella ízek kíséretében tölthettek el néhány felszabadult órát.

A spanyol paella nem csupán egy étel, hanem egy életstílus és egy ünnepi hangulat forrása is egyben. Egy szaftos, gazdag ízekkel teli paella láttán nem lehet ellenállni a jókedvnek. Legyen szó egy kisebb baráti összejövetelről vagy egy nagyszabású családi ünnepségről, a spanyol paella mindig központi szerepet játszik.

Nálunk 3 féle ízben rendelheted meg ezt az ínycsiklandozó fogást. A tenger gyümölcsei verzió tintahalat és garnélát tartalmaz, a húsos paellánkat az eredeti Valenciana paella receptje alapján készítjük, így csirkét és nyúlhúst is tartalmaz. De gondoltunk a vegetáriánus vendégekre is, így kérhettek akár zöldséges paellát is. A paellákat 2, 4 és 10 fős adagokban készítjük.

Neked nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot és meghívni a barátaidat. A többiről mi gondoskodunk.: Tel: +36 70 237 1121  vagy e-mail: info@cayman.hu.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Working hours

Spanyol életérzés, forró hangulat, ízletes ételek

NYITVATARTÁS
Hétfőtől pétekig
10.00 : 22.30

PAELLA VÁLASZTÉKUNK

Paelláink 2, 4 és 10 fős adagokban rendelhetőek.

Vegetáriánus paella
Vegetáriánus paella
Gomba, kaliforniai paprika, zöldbab, karfiol, zöldborsó, paradicsom, fokhagyma. (9)
Valenciana paella
Valenciana paella
Csirke, nyúl, kaliforniai paprika, paradicsom, fokhagyma, lóbab, zöldbab (6,9)
Tenger gyümölcsei paella
Tenger gyümölcsei paella
Tintahal, garnélarák, paradicsom, fokhagyma, pirospaprika. (2,4,9)

ASZTALFOGLALÁS